Site Network: Home | Blogcrowds | Gecko and Fly | About






Bona nit, això s'està acabant... estem ací a l'hotel a la nit de les disfresses, i tenim a alguns elements que s'han disfressat amb ajuda dels companys: Álvaro, Tao, Merce i Paloma. Ja voreu alguna foto...

Hui hem tingut la 4ª classe d'esquí i com vam anunciar ahir molta gent ha muntat dalt amb el telecadira amb els seus grups. Ha sigut el premi al seu esforç, ja que ara s'han adona't de les bones sensacions de l'esport de l'esquí. Després de les classes hi havien discussions per a veure qui muntava amb Ainara i Antonio. El telecadira és de 6 places i hem muntat en tandes de 5 + 1 mestre.

Una vegada més, tots i totes han fet classe, encara que per la vesprada alguns no han esquiat però han estat amb nosaltres a l'estació.

I per la vesprada, a les 5, uns quants valents hem anat a fer una excursió per la muntanya, són els que estan tirats en la neu formant un cercle. Ens hem divertit molt.

Aquesta nit a la discoteca ens acomiadarem de l'hotel i celebrarem l'aniversari d'Aitana (hui dia 17), Maria Pastor (dilluns 14) i Bea (demà divendres 18)

Salutacions a tots i a totes!!

0 Comments:

Post a Comment